Germà Negre fa parada després de 4 anys de concerts. Durant aquest temps, el grup ha estat present a moltes festes majors d'arreu del país, entre elles les Festes de la Mercè, les de Girona o la Festa Major d'Oix. També ha estat present en diversos festivals i fires, com l'Strenes, l'Aphònica, la Fira Mediterrània de Manresa o el FIMPT de Vilanova i la Geltrú, presentant el seu primer disc Els àngels fan torrades i l'espectacle amb cobla i esbart Els àngels fan ballades, on mostraven la part més íntima i reivindicativa del grup.

També han consolidat un espectacle propi anual: els Premis Germà Negre, una festa que aplega els seus seguidors i amics amb l'única intenció de compartir un dia plegats, on el públic passa a ser l'eix central d'un esdeveniment carregat d'ironia i crític amb aquella dèria que tenim de voler premiar-ho tot.

El grup fa una parada per renovar idees i començar a treballar en el seu segon treball discogràfic que veurà la llum l'any 2018. Aquest pròxim dissabte dia 12 de novembre faran el tancament de gira i d'etapa amb un últim concert a Santa Coloma de Farners.