La companyia Teatrebrik de Banyoles ha decidit prorrogar l'obra Macbeth durant un cap de setmana més, després d'haver exhaurit totes les entrades per a les tres funcions que s'havien programat a la Factoria d'Arts Escèniques de Banyoles. Així, els dies 18, 19 i 20 de novembre es programaran tres sessions més per poder gaudir d'una de les obres més fascinants i fosques de William Shakespeare.

El Macbeth de Teatrebrik, sota la direcció de Joan Gómez, planteja l'acció en un món hostil, un desert d'un temps postapocalíptic, amb escassetat d'aigua i on els enfrontaments per la supervivència se succeeixen. En aquest context trobem Macbeth, general escocès i heroi victoriós de la guerra entre Noruega i Escòcia. De retorn del camp de batalla, el sorprenen tres bruixes misterioses amb l'anunci que serà rei.

Aquest auguri despertarà els instints més foscos i temeraris de Macbeth, que, juntament amb la seva esposa, plantejaran l'assassinat del bon rei Duncan, monarca d'Escòcia, per ocupar el seu tron. Aquest és el començament d'un camí de suplici on la sang vol sang i començarà una espiral de violència i mort que acabarà capgirant els destins de tots els protagonistes.