Guy Cassiers, Àlex Rigola, Agrupación Señor Serrano, Cabosanroque, Loscorderos i Jomi Oligor són alguns dels artistes que conformen la programació de la sisena Setmana de Programadors del festival Temporada Alta de Girona, que se celebrarà aquest cap de setmana amb rècord de programadors inscrits.

La Setmana de Programadors és una finestra a l'exterior per a la creació contemporània catalana, pel que els seus organitzadors intenten reunir cada any el millor de l'escena més innovadora, al costat d'algun espectacle internacional.

Els deu muntatges que formen part aquest any de la programació han despertat tan interès dels programadors que «ara tenim un problema i hem hagut d'ampliar el nombre de funcions de cada obra» perquè també els espectadors no professionals puguin veure'ls, segons va explicar ahir el director de Temporada Alta, Salvador Sunyer.

La xifra de programadors supera en aquesta edició el centenar, mentre d'altres anys eren al voltant de 75, i el major increment s'ha produït entre els visitants de