Galetes Trias patrocinarà la càtedra Ferrater Mora de Pensament Contemporani

El primer Simposi Trias tindrà lloc demà i dijous a Vic i està dedicat a Jaume Balmes - L'empresa de Santa Coloma finança la filosofia catalana

22.11.2016 | 10:50
El rector, Sergi Bonet, va participar a la signatura del conveni

L'empresa Trias Galetes-Biscuits SA, de Santa Coloma de Farners, patrocinarà la Càtedra Ferrater Mora de Pensament Contemporani de la UdG, ha anunciat la universitat.Així, els simposis sobre pensadors catalans que la Càtedra Ferrater Mora ha organitzat fins ara passaran a anomenar-se Simposis Trias. El primer Simposi Trias tindrà lloc demà i dijous a Vic, i estarà dedicat a la figura i l'obra de Jaume Balmes.

«El conveni constitueix una mostra de la col·laboració que hi ha entre la Universitat de Girona i el món empresarial», diu el comunicat de la universitat, que veu com la captació de fons del sector privat pot esdevenir una compensació a les retallades de les aportacions públiques dels darrers anys.

La contribució que farà Trias Galetes-Biscuits SA a la Càtedra Ferrater Mora «és una demostració que des del món empresarial pot haver-hi –i, de fet, ja hi ha– una sensibilitat especial per la cultura catalana i, en aquest cas, sobretot, per la filosofia».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema