Jarabe de Palo tornarà als escenaris l'1 de juliol amb un concert al CanetRock. La banda que ha estat allunyada del gran públic per la malaltia del seu líder i cantant, Pau Donés, oferirà una actuació en la qual repassarà els grans èxits de la seva carrera com 'La Flaca', 'Grita', 'Depende' o 'Bonito'. Temes que recull el seu darrer disc, '50 palos', que recupera el repertori més conegut dels seus 20 anys de trajectòria. Les entrades per l'edició 2017 del CaneetRock s'han posat a la venda aquest divendres amb una promoció limitada de llançament a 25 euros i es poden comprar a través de la web www.canetrock.cat.

La 4a edició del CanetRock es farà el dissabte 1 de juliol a Canet de Mar. Un any més, el públic podrà gaudir de més de 12 hores de música i festa amb les millors bandes del país.

Pau Donés va anunciar a abril que havia superat el càncer de còlon que li va ser diagnosticat el 2015 i que el va obligar a suspendre una gira que tenia programada a Sud-amèrica i als Estats Units. Donés va donar a conèixer aquesta notícia a través del perfil de Jarabe de Palo a Facebook. El líder del grup va comunicar que patia càncer a principis del setembre del 2015 i va explicar que havia estat intervingut a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona.