L'actriu Blanca Marsillach al capdavant de la companyia Varela Produccions va presentar ahir a Girona el projecte Entre versos i Marsillach, amb el qual pretén involucrar, de la mà de l'Obra Social La Caixa, persones de la tercera edat en les arts escèniques.

La peça recorre nou ciutats i el torn de la capital gironina va arribar ahir, després d'haver passat per Barcelona, Múrcia, València, Tenerife, Pamplona i Sevilla.

Entre versos i Marsillach és una adaptació de l'homenatge que Adolfo Marsillach va realitzar el 1997 als mestres de la poesia del Segle d'Or espanyol, juntament amb Amparo Rivelles i María Jesús Valdés.

En aquesta ocasió, onze persones de la tercera edat realitzen una interpretació dramatitzada en companyia de Mónica Buiza i Blanca Marsillach amb la imatge del pare d'aquesta projectada de fons.

Els actors canvien en cada representació, ja que se seleccionen dels centres que treballen amb aquest col·lectiu en cadascuna de les ciutats i se'ls imparteix una formació de quatre dies perquè aprenguin a desenvolupar-se sobre l'escenari.