L´Auditori de Girona acollirà avui (18 h) la presentació del nou treball discogràfic d´Andrea Motis i Joan Chamorro. Acompanyats pels músics Josep Traver, Ignasi Terraza i Esteve Pi, els dos artistes presentaran Emotional Dance, disc gravat amb el segell Impulse!, la mateixa discogràfica del mític John Coltrane. El concert, a ritme de jazz, swing i bossa nova, és una nova oportunitat per gaudir de l´explosiva combinació del talent, la joventut i la hipnòtica veu de Motis amb l´experiència del mestre Chamorro.

Emotional Dance, que sortirà a la venda el febrer de 2017, és el primer treball en solitari d´Andrea Motis i ha estat gravat a Nova York amb una banda formada per músics catalans i nord americans, produït per Jay Newland i Brian Bacchus, coneguts pel seu treball amb Norah Jones i Gregory Porter. Per presentar el disc, Andrea Motis & Joan Chamorro Quartet han realitzat una gira internacional al llarg del mes de novembre, passant per Estònia, Bèlgica i França.

Després del seu pas per Temporada Alta aquest cap de setmana, també actuaran a Barcelona i a les Illes Balears. La jove trompetista i cantant barcelonina està amb Chamorro enlluernant el públic des del 2012, any que Quincy Jones la va convidar a compartir l´escenari del Festival de Peralada.