Neus Villà serà l´encarregada d´interpretar el proper divendres al Teatre Ateneu de Celrà l´espectacle de dansa Ju Gou: Preludi i fuga en La Menor, en el marc de l´actuació DESEMBRenDANSA.

Aquest projecte neix del desig de treballar amb la fisicalitat i la musicalitat, amb una il·luminació i espai efímers, i en l´escriptura d´una dramatúrgia escènica a partir de l´aproximació del llenguatge físic i la relació amb els objectes, amb la intenció de perseverar en la imatge construïda.

Neus Villà va néixer a Badalona el 1982. Ha rebut formació en diferents disciplines relacionades amb el cos i un intens entrenament esportiu. En el 2006 va iniciar el seu propi treball amb Provant, Entresòl, Li mit mot of. Actualment està desenvolupant Ji Gou: Preludi i fuga en La Menor, amb la col·laboració de Janet Novás i Leo Castro.

Castro, codirectora d´aquest espectacle, és llicenciada en Filosofia per la UAB. Després de rebre formació com a actriu i ballarina a l´Estudi Nany Tuñón, on va entrar en contacte amb tècniques contemporànies, va fundar el 1999 el col·lectiu SIAMB dedicat a la Improvisació i al Contact Improvisació. Ha treballat com a actriu a TV3, per al Teatre Nacional de Catalunya (amb Gearge Lavaudant/Thèatre de l´Ódeon i amb Magda Puyo), amb la Cia Senza Tempo, amb la Cia Sol Picó i amb Konic Thtr i el grup Mal Pelo.

Els dos talents s´uneixen a Ji Gou: preludi i fuga en La Menor per deixar el públic encisat.