FIRES DE NADAL

Begur - Fira de Nadal. De les 11 del matí a les 8 del vespre a la plaça Esteva i Cruañes fira de Nadal de l'associació de Comerç i Turisme.

Espinelves - Fira de l'Avet. De les 10 del matí a les 5 de la tarda fira de l'Avet amb parades, productes naturals i artesanals, exposicions i espectacles.

Figueres - Fira de Nadal. De les 11 del matí a les 2 de la tarda i de 4 de la tarda a 2/4 de 9 de la nit fira-mercat de Nadal a la Rambla amb parades d'avets, caganers, pessebres, tions i torrons.

Girona - Fira de Nadal. De 2/4 d'11 del matí a les 9 de la nit a la plaça de la Independència Firanadal.

Porqueres - Fira d'hivern. A les 6 de la tarda al centre cívic playback a càrrec del casal de la gent gran. A les 10 de la nit concert de David Mauricio i Apel.les Carod.

QUINES

Llagostera - A les 6 de la tarda al Casino Llagosterenc quina de l'escola Puig de les Cadiretes.

Sarrià de Ter - A 2/4 de 12 de la nit al pavelló municipal d'esports quina picant de la Unió Esportiva Sarrià.

TEATRE

Palamós - Espectacle de teatre familiar amb «Els secrets del fons del mar». A les 5 de la tarda, al teatre La Gorga de Palamós, representació d'un espectacle de teatre mediambiental. «Els secrets del fons del mar» és una obra on les aventures que viuen els seus protagonistes són provocades pels residus a les platges i la seva lluita per protegir el medi marí i les nostres costes. Adreçada a un públic familiar, amb nenes i nens a partir de 4 anys. Entrada gratuïta.

ÒPERA

Olot - Projecció de l'òpera «Madame Butterfly» des de la ciutat de Milà

A les 6 de la tarda als Cines Olot, projecció de l'òpera «Madame Butterfly» des de la Scala de Milà. La projecció forma part d'un nou cicle que permet seguir els muntatges operístics dels principals teatres d'arreu del món. Abans de començar cada obra, un convidat oferirà una petita explicació perquè l'espectador pugui seguir millor l'espectacle. El preu de l'entrada és de 18 €