El gironí Dani Galindo es presenta per primera vegada com a artista amb Recycle, una mostra basada en pneumàtics de bicicleta reciclats que s'exposen a la sala central de Les Bernardes de Salt.

La Casa de Cultura del Gironès a Salt també té en exhibixió exposicions de Jordi Cané i Josep Burset. Les tres mostres es poden visitar fins al 27 de gener.

El fotògraf Josep Burset ha inaugurat Fora al carrer a la Sala Bernardes Photo. Per la seva part, Jordi Cané mostra a Estranya terra un Empordà que ell considera que és allunyat del que es mostra.

Dani Galindo (Girona, 1972) ha elaborat les seves escultures amb rodes usades de bicicletes. Galindo està molt content amb aquesta mostra perquè ha donat un ús artístic a materials en desús perquè tinguin una altra vida.

«Per mi l'exposició és transmetre la força que s'aconsegueix amb el pneumàtic com a material, que té una textura única». L'artista exhibeix 9 obres, des d'una que fa 20 centímetres quadrats fins a una peça de 4 metres quadrats.

Josep Burset (Salt, 1963) presenta a Fora al carrer una sèrie d'imatges de la vida urbana i de la vida quotidiana. Segons l'autor, les fotografies són «moments plens d'emocions» i el que ell pretén és compartir «uns sentiments que són plens de vida».

Jordi Cané (Palafrugell, 1978) exposa per segona vegada l'Estranya Terra, un recull d'imatges sobre el seu Empordà més personal. Cané, que va estrenar l'obra a l'Espai Raval de Palafrugell, destaca que «hi ha un altre Empordà que vivim i és el que no surt a les imatges. Des de deixalles al bosc a carrers sense sortida».