La ciutat de Barcelona serà la seu de la Casa de la Sardana, un edifici que servirà per unificar les seus de totes les entitats sardanistes catalanes i que es preveu inaugurar a l'abril de l'any vinent, segons va fer públic ahir la Confederació Sardanista de Catalunya.

La Casa de la Sardana estarà ubicada als baixos del número 15 del carrer Pou de la Figuera, on el pròxim dia 30 s'iniciaran els treballs de remodelació, en un acte al qual assistirà el president de la Confederació Sardanista de Catalunya, Joaquim Rucabado.

El termini d'execució de les obres és de tres mesos i la inauguració oficial es preveu al voltant del pròxim dia de Sant Jordi, el 23 d'abril del 2017.

Les obres, amb un pressupost de 70.000 euros, aniran a càrrec de Grup Conoci-3 S.L, que és l'empresa guanyadora del concurs públic de licitació i que està especialitzada en la construcció.

La reforma del local preveu la creació d'una sala polivalent en format d'auditori i una zona d'oficines. Aquest vol ser un centre de debat i de treball en comú.