L'artista gironí Quico Estivill, guanyador de la Biennal de Girona 2015, explica en el vídeo com ha concebut l'exposició "Ab intra (des de dins)", que aquest divendres (19h) queda inaugurada a la Casa de Cultura de Girona.

Es tracta d'una exposició creada com un camí i per fer camí, el que l'artista anomena "el camí de la llum", amb empremtes de cera i guix i col·lodions humits, a partir d'una tècnica fotogràfica del segle XIX. L´exposició conjuga la poesia amb la fotografia i la pintura.

Quico Estivill (l'Espluga de Francolí, 1954), resident a Girona, es defineix com "un pintor autodidacte amb mestres però sense escola". Ha cursat estudis de Belles Arts a la facultat de Belles Arts Sant Jordi de Barcelona i a l'Escola Massana, gravat amb en Manolo Gómez i litografia amb en Prim Fullà.

En el camp de la docència, ha impartit tallers de gravat i escultura alternativa al Centre Cultural la Mercè de Girona i és professor de pintura escenogràfica a l'Escola Taller de Teatre Tecla Sala de l'Hospital de Llobregat. Actualment imparteix tallers d'iniciació al dibuix, pintura, model i gravat. Des de 1983 ha realitzat nombroses exposicions individuals arreu de Catalunya, Espanya i Europa.