Dos regidors de l'ajuntament de Girona, Carles Ribas (PDeCAT) i Lluc Salellas (CUP), s'enfrontarà el pròxim 5 de març en un duel de discjòqueis que forma part de la programació del festival Black Music, que ha presentat avui el seu cartell de concerts i activitats.

Ribas i Salellas han acceptat formar part de la secció 'La Black Music que ens va parir', en què dues personalitats conegudes però amb idees antagòniques oferiran al públic les seves cançons predilectes de música negra.

El Black Music Festival se celebra aquest any entre el 2 i el 19 de març a set poblacions que van de la capital de Girona a Salt, Bescanó, Fornells, Barcelona, Perpinyà i, per primera vegada, Reus.

A més dels noms ja anunciats com els de Gloria Gaynor, Charlie Winston o The Suffers, la programació inclou artistes més pròxims com The Excitements, Eduard Gener o l'Electro Deluxe amb la Girona Jazz Project Big Band.

Els joves també seran protagonistes d'aquesta edició amb activitats com el concert Funkids, de la mà de la Black Music Big Band i Brodas Bros a l'Auditori de Girona el dijous 16 de març.

Aquest any, el festival començarà amb una festa a la sala La Mirona on actuaran Aspencat, Freegees, a la vegada que s'ha programat el concurs 'Playsblack', on el públic podrà sortir a l'escenari a cantar cançons d'artistes influïts per la música negra.

En total, el Black Music oferirà una trentena de concerts i activitats a setze espais de set poblacions amb un pressupost global de 200.000 euros.