El festival Elmini d'Olot arrencarà el dijous 9 de març amb Anímic presentant el nou disc i l'emergent descoberta Böira, a la Sala El Torín. El primer cap de setmana també tindrà Mikel Erentxun i Soledad Vélez com a noms més coneguts, però a més hi haurà la música més tranquil·la dels Cálido Home i Roger Usart; a les guitarres de Tano i Illinoise i l'electrònica de Jansky.

La dolça veu de Luthea Salom, acompanyada de Tori Sparks, seguiran el següent divendres 17 de març. L'endemà dissabte tindran lloc els ja consolidats i característics Concerts d'estar per casa, amb Paula Valls, Xarim Aresté, Guillem Roma & Alessio Arena, Santi Careta, Xevi SF i Agnès & The Pèpits que actuaran sense amplificació i amb només una quarantena d'afortunats, en cases particulars i petits espais representatius de la ciutat d'Olot.

Sidonie, el plat fort del festival, actuarà a la nit a la Sala Torín, i servirà per clausurar un festival que s'acabarà amb una gran festa al Líquid Club d'Olot, on actuaran Rock Kills i Cala Vento.