Les sales Ocine de Girona oferiran una «sessió nadó» mensual. La propera serà el dimarts 14 de març amb la projecció de 50 sombras más oscuras, pel·lícula escollida en una enquesta efectuada als assistents a la primera «sessió nadó» del dimarts passat. A l'enquesta també es preguntava per l'hora més adequada i la conclusió ha portat els empresaris de l'Ocine a avançar la sessió a les 17 hores.

Aquestes projeccions especials adaptades a mares i pares amb nadons tindran lloccada segon dimarts de mes, va explicar un dels responsables de l'empresa, que va valorar la primera experiència «molt positivament».

La «sessió nadó» ofereix als pares i mares la possibilitat de veure cinema a la gran pantalla mentre es dona pit al petit de la casa, que hi pot assistir acompanyat també de germanets ja més ganàpies. La sala té més llum de l'habitual i el volum sonor s'atenua, mentre la temperatura es manté elevada, per adaptar-se a les necessitats familiars. Els cotxets es poden «aparcar» al passadís d'accés dins la mateixa sala. L'entrada té un preu reduït de 6,20 euros.

Més versió original

D'altra banda, l'Ocine va iniciar fa un parell d'anys sessions mensuals en versió original subtitulades en castellà que, gràcies a la demanda, ara es duen a terme setmanalment, cada dijous a les 20.30 hores, i s'ampliaran oferint també una sessió en VO cada dimarts a les 20.30 hores, ha informat l'empresa.

Ocine va apostar per ampliar aquesta oferta i sobretot cobrir les demandes d'un «cine comercial» en versió original inexistent a les comarques gironines. L'Ocine també té l'oferta de versions originals a les sales de Platja d'Aro i Blanes, a un preu reduït de 6 ?.