El Doctor Music Festival tornarà a celebrar-se a Escalarre (Pallars Sobirà) al juliol de 2019, 21 anys després que abandonés aquest enclavament verd del Pirineu català, segons ha anunciat el president de la promotora d'aquest esdeveniment, Neo Sala. Amb imatges d'un entorn idíl·lic, un missatge d'agricultura sostenible, un tallador de pernil i olives que exploten al paladar, el mític Doctor Music Festival va fer ahir a la nit un pas més en la seva reencarnació desembarcant a la capital britànica per seduir les estrelles internacionals de la música.

El president de la promotora d'aquest esdeveniment pioner a Espanya, del qual es van arribar a celebrar 4 edicions entre el 1996 i el 2000, ha anunciat que serà els dies 12, 13 i 14 de juliol del 2019 quan torni a la verda vall d'Escalarre, el seu emplaçament original, entre muntanyes, óssos i trencalòs. "Parlem de fer alguna cosa màgica, un Shangri-La a les muntanyes", deia només uns minuts abans, en la seva trobada a soles amb els periodistes espanyols.

Poc després ha arrencat l'exclusiva festa conduïda pel locutor de la BBC Matt Everitt, que ha presentat les excel·lències del "Woodstock espanyol" davant la premsa estrangera i els representants de Red Hot Chili Peppers, Muse, Arcade Fire, Mark Knopfler, Twenty One Pilots, Florence + The Machine, The Black Keys, Muse, Robbie Williams i Nick Cave, entre d'altres.

Colant-se entre ells, safates de delícies preparades per Albert Adrià, el primer "artista" confirmat pel festival, al qual tornarà després de la seva participació com a part del Bulli en l'edició del 1997, aquesta vegada sense la companyia del seu germà Ferran. Amb ell s'emportarà tot el personal del seu restaurant de Barcelona, Tickets, que ubicarà durant aquells dies al Pirineu lleidatà per posar la seva creativitat culinària al servei dels 50.000 assistents que l'esdeveniment espera acollir diàriament.