Les coproduccions i produccions de Temporada Alta Davant la jubilació dirigida per Krystian Lupa i interpretada per Mercè Aránega, Marta Angelat i Pep Cruz; De Welwillenden (Les Benignes) de Jonathan Littell dirigida per Guy Cassiers, In Memoriam. La quinta del biberó de la Kompanyia Lliure dirigida per Lluís Pasqual i Un Obús al Cor de Wajdi Mouawad interpretada per Ernest Villegas, han estat escollides finalistes en 6 de les categories principals d'aquesta edició dels Premis de la Crítica de les Arts Escèniques.

L'associació per a la Promoció de les Arts Escèniques, Recomana, ha nominat Davant la jubilació, coproduïda per Temporada Alta i Teatre Lliure, com a finalista a 3 de les categories principals: Millor espectacle de teatre, millor actriu principal per Marta Angelat i millor espai sonor per Roger Ábalos. Està previst que properament aquest espectacle, estrenat a Temporada Alta, iniciï la seva gira internacional.

La coproducció de Temporada Alta amb 5 dels festivals europeus més rellevants del moment, De welwillenden (Les Benignes) ha estat nominada a millor espectacle internacional de teatre i un Obús al cor, de La Perla29, a millor actor principal (Ernest Villegas) i a la millor il·luminació (Quim Blancafort).

Finalment, In memoriam -la quinta del biberó- l'espectacle de Lluís Pasqual que va inaugurar el Festival, coproduït conjuntament amb el Teatre Lliure actualment de gira per l'Estat espanyol, opta al premi a la millor dramatúrgia/adaptació, ha informat Temporada Alta.