La prestigiosa Barcelona Academy of Art inaugurarà avui una exposició d'obres d'alumnes i professors a la galeria El Claustre de Figueres, que a més els propers dies acollirà conferències sobre la l'aprenentatge de la plàstica i també tallers formatius d'assistència gratuïta.

Dirigida pel jove artista Jordi Díaz Alamà, guanyador de múltiples premis i que ja ha exposat a les sales d'El Claustre a Girona i a Figueres, l'acadèmia barcelonina inaugurarà l'exposició a les 20:15 hores d'avui divendres.

Un honor per a la ciutat

Marià Mascort, director del grup El Claustre, ha considerat que per a la galeria i per a la ciutat és «un honor» poder oferir aquesta activitat formativa adreçada als que seran «els futurs artistes».

Durant les dates de l'exposició, visitable del 10 al 25 d'aquest mes de març, la Barcelona Academy of Art traslladarà part de les seves activitats formatives a la galeria El Claustre de Figueres, i durà a terme uns tallers formatius de forma gratuïta.

Entre les conferències hi ha la de Pau Marinel·lo Cardona, demà dissabte (18 h), titulada El procés creatiu. El dia 18 serà el torn de Sofía Zuluaga, que oferirà una demostració de pintura al natural. El dia 25, Raffaella Freyre oferirà un taller pràctic amb model natural.