Sisu Lagares ha publicat la seva quarta novel·la d'aventures, Els germans Wallace i el Sant Grial (Curbet Edicions).

El llibre, amb il·lustracions d'Àlex Santaló, és la continuació de les tres anteriors novel·les protagonitzades per dos germans escocesos: Els germans Wallace i l'espasa de Sir William (2014), Els germans Wallace i la llança de Sant Jordi (2015), i Els germans Wallace i el tresor perdut dels maies (2016).

De tots quatre llibres se n'ha fet recentment la gravació en audiollibre per a invidents i altres col·lectius amb dificultats visuals.

Aquesta és la quarta irrupció de Lagares en el món de la literatura de ficció, i el cinquè llibre de la seva carrera com a escriptor.

Amb els seus dos fills com a font principal d'inspiració, les obres de Lagares formen part d'un projecte que apadrina la Fundació Metalquimia.

Els germans Wallace i el Sant Grial es presentarà avui a les 6 de la tarda a l'Hotel Carlemany de Girona.

Presentació

La presentació anirà a càrrec de l'escriptor i periodista Martí Gironell i de Pere Codina, qui tot just fa un any va publicar el llibre Vivències d'un gironí a Terra Santa, editat per Fundació Metalquimia.

En aquesta ocasió, la trama del llibre de Lagares condueix la família escocesa i els seus nous amics fins a Terra Santa, lloc on una antiga secta de Cavallers Templers els posarà tants paranys com pugui per evitar que la copa de Crist reveli el seu perseguit amagatall.