Toquinho amb Maria Creuza, autors del mític àlbum de la música brasilera de 1970 "Vinícius en La Fusa con María Creuza y Toquinho", actuaran a la 55ena edició del festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols, en un estiu que també tindrà Michel Camilo & Tomatito i Chick Corea & Béla Fleck.

Els organitzadors de la Porta Ferrada acaben de donar a conèixer aquest matí el cartell complet d'un festival que, a més dels ja anunciats fa unes setmanes Jamie Cullum, UB40, Fangoria + La Unión, Zucchero i Love of Lesbian, també rebrà grans noms de l´escena com Robe, Rosario, Antonio Orozco, Jarabe de Palo + Quercus, La Oreja de Van Gogh, Els Amics de les Arts + Animal i Vanesa Martín.

Avui mateix es posen a la venda les entrades per a un dels esdeveniments de l'estiu musical i escènic.

D'altra banda, Sant Feliu tornarà a riure amb Singlot, el festival d´humor dirigit per Andreu Buenafuente, que arriba a la tercera edició.

La música clàssica estarà representada als concerts de Manel Esteve i Sarah Chang & Quartet Gerhard que es faran a l'Església del Monestir de Sant Feliu.

La dansa amb l´estrena de Carmen de la nostra estimada Compañía de Victor Ullate a l'Espai Port i el captivador Kemp Dances de Lindsay Kemp -mestre escènic de David Bowie i Kate Bush, entre d´altres- al Teatre Auditori Municipal.

Pels més menuts tindrem xerinola en família amb la Damaris Gelabert a l'Espai Port.

El festival continuarà amb programació al Village de l'Espai Port, acompanyant l'oferta gastronòmica que, un any més, anirà a càrrec del restaurant Els Tinars.

Els organitzadors s'han marcat com a objectiu arribar als 40.000 espectadors. El pressupost d'enguany puja a 1.400.000 € dels que el 30% són d'aportació pública. La resta prové del patrocini privat -que puja considerablement- i de la venda d´entrades.

Els tres concerts de Toquinho & Maria Creuza, Michel Camilo & Tomatito i Chick Corea s´inclouen a l´abonament Tot Jazz, que permetrà gaudir de les 3 vetllades per 98 €.