L'espectacle Davant la Jubilació, dirigit per Krystian Lupa i cooproduït pel Teatre Lliure i Temporada Alta de Girona i Salt, es van emportar el guardó en la categoria d'Espectacle en la XIX edició dels Premis de la Crítica, entregats dilluns en una gala a l'Antiga Fàbrica Damm de Barcelona.

Lluís Pasqual, per la seva banda, va rebre el Premi de la Crítica a la direcció pel muntatge A teatro con Eduardo, mentre que MDLSX de la companyia Motus, amb direcció d'Enrico Casagrande i Daniela Nicolò, va rebre el premi a l'espectacle internacional.

Pel que fa els actors, l'actriu Marta Angelat va ser reconeguda en la categoria d'Actriu principal pel seu paper a l'obra Davant la jubilació i Lluís Homar va ser premiat en la categoria d'Actor principal pel muntatge El professor Bernhardi.

De l'espectacle Davant la Jubilació, va recollir el premi el director del Temporada Alta, Salvador Sunyer, qui va assegurar que el reconeixement era per a Mercè Arànega, Pep Cruz i Marta Angelat, els actors de l'obra premiada.