El grup gironí Mazoni ha estrenat el videoclip "Sol", un avançament del nou treball discogràfic. El nou disc, "Carn, os i tot inclòs" es publicarà el 21 d'abril i presentarà oficialment el 25 de maig al Barts Club dins el festival Guitar BCN.

El nou disc del grup és en clau acústica. Això és la " nova mutació de Mazoni", la "més crua, més sincera" en un disc on el cantautor català i productor musical, fundador de la formació, Jaume Pla, es despulla plenament. "En fa prou amb els mínims elements per omplir el paisatge sonr i captivar-nos: una història, una melodia, la seva veu..., tal com ja revela la cançó que protagonitza el videoclip d'avançament" de "Sol".

El primer treball discogràfic de Mazoni va ser el 2004, "7 songs for a sleepless night" (Bankrobber, 2004), íntegrament cantat en anglès. També ha publicat sempre amb la companyia Bankrobber, "Esgarrapada" (2006), "Si els dits fossin xilòfons" (2007), "Eufòria 5-Esperança 0" (2009), "Fins que la mort ens separi" (2011), "Sacrifiqueu la princesa" (2003) i "7 songs for a endless night", a banda de singles i algun directe.

Se'ls ha pogut veure actuar en festivals com el Primavera Sound o el Senglar Rock.