El nou àlbum de Mishima sortirà publicat el pròxim 5 de maig i es dirà ´Ara i res´. En les darreres hores, el quintet barceloní ha donat a conèixer el primer single, que porta per títol ´Qui més estima´ i ja es troba en plataformes digitals com Spotify.

Els nous temes del nou àlbum es podran escoltar al festival Strenes de Girona, on el pròxim 29 d´abril Mishima oferirà un concert a les escales de la Catedral, i el pròxim 1 de juny al Festival Primavera Sound de Barcelona. Entremig, també hi haurà un altre recital al Teatro Barceló de Madrid, el 3 de maig. Dos dies després, el nou treball sencer de Mishima es podrà adquirir en CD, vinil i a les botigues digitals. El darrer disc que va publicar el grup va ser el 2014, amb ´L´ànsia que cura´.

Després de tres anys des del darrer àlbum, ´Ara i res´ també ha estat enregistrat amb Peter Deimel a Black Box Studio (Angers, França) i ja és el vuitè del quintet barceloní, que combina contundència en el so i una cura especial en les lletres. Està editat pel seu propi segell ´The Rest is Silence´ i està distribuït per Warner.

En el nou àlbum, Mishima torna a buscar els límits de la cançó d´amor a ´Una sola manera´ i a ´Menteix la primavera´ i celebren l´esperança de viure a ´S´haurà de fer de nit´. Aquestes dues darrers cançons estan disponibles el 28 i el 14 d´abril, respectivament a l´iTunes.