El grup barceloní Mishima actuarà en la pròxima edició del festival Ítaca en el marc de la cantada d'havaneres que anualment té lloc a Calella de Palafrugell.

Segons ha informat l'organització de la cita, la banda liderada per David Carabén pujarà a l'escenari de la platja de Port Bo el 2 de juliol.

El quintet debutarà així en l'Ítaca després de la publicació del seu nou disc 'Ara i res', prevista per al pròxim maig i que és el vuitè de la seva trajectòria.

Pau Riba al Castell del Montgrí

L'organització ha realitzat aquest anunci i també ha informat que la pujada al Castell del Montgrí, que forma part tradicionalment del programa, inclourà una actuació al final del recorregut que comptarà aquest any amb la presència de Pau Riba i Guillem Roma.

Ítaca havia confirmat anteriorment els espectacles d'Albert Pla amb Tortell Poltrona a l'auditori Espai Ter de Torroella de Montgrí i el de Joan Chamorro en el marc del cicle JazzPera acompanyat de joves talents del jazz català com Andrea Motis, Rita Payés, Elia Bastida, Alba Armengou, Alba Esteban i Abril Saurí.