La Fira del Disc i Cultura del Rock'n'roll "Nostaldisc Vol.2" es celebrarà al llarg de tota la jornada del diumenge 7 de maig a l'espai La Pineda de Sant Gregori, on tindran actuacions musicals com les de Sharim Aresté, el grup Hormigón i la Coral de Sant Gregori, han informat aquest dijous els organitzadors.

Segons va explicar Enric Puig, "després de l´èxit de la primera edició, en aquesta Nostaldisc Vol.2 hi destaquen els stands dedicats als vinils, però es mantindrà la fidelitat a la diversitat de productes relacionats en la cultura del Rock´n´roll".

Jordi Vila, per la seva part, va exposar una programació d´activitats ininterrompudes de les de les 10 del matí fins les 10 de la nit, "amb una una mostra de l´actual escena gironina i catalana amb actuacions de Xarim Arestè, Bigblack Rhino, The Wilder Company, Grateful Blues i Hormigón".

A més, a partir de les 12.30 hores hi haurà els titelles de la Companyia la Finíssima per fer gaudir un públic familiar, tot plegat amenitzat amb una fideuada popular.

Aquesta segons edició de la fira tindrà el cicle de cinc actes paral·lels"Les prèvies de la Nostaldisc Vol.2". Es tracta d'actes enfocats a les reflexions al voltant de la creació musical, la cultura del col·leccionista i el caràcter festiu de la música. Aquests actes es duran a terme del 9 al 29 d´abril, a Ràdio Sant Gregori i l´Espai la Pineda, com també al Bar Xantar, el Bar la Pedra, l´Ateneu 24 de juny i Moby Disk de Girona.

Marta Montenegro, creadora de la imatge gràfica de la Fira Nostaldisc,va declarar que "m´ha estat molt senzill treballar amb aquest projecte autèntic i genuí".

Arnau Coderch va subratllar el caràcter autogestionari de la Nostaldisc Vol.2 i la seva banda The Wilder Company. La roda de premsa d'aquest dijous, al Xantar Bar de Girona, va acabar amb la interpretació d'algunes cançons de The Wilder Company.

Manel Rost va anunciar que el concert de Grateful Blues serà el darrer de la banda de blues.