Exposaran a Olot l'obra "Cuba Mia" del fotògraf mexicà Rodrigo Moya

Moya ha estat un dels més grans fotoreporters d'Amèrica Llatina i està considerat com un dels principals referents del periodisme contemporani

19.04.2017 | 19:22
Exposaran a Olot l'obra "Cuba Mia" del fotògraf mexicà Rodrigo Moya

El Patronat d´Estudis Històrics d´Olot i Comarca juntament amb la Casa Amèrica de Catalunya porten a Olot l´exposició CUBA MIA del fotògraf mexicà Rodrigo Moya.

Dedicat al fotoperiodisme, Moya ha estat un dels més grans fotoreporters d´Amèrica Llatina i està considerat com un dels principals referents del periodisme contemporani. Viatger implicat amb els moviments socials. Moya ha viscut les insurreccions de Guatemala, Veneçuela, Panamà, Colòmbia, República Dominicana i, especialment., la Cuba del 1964.

A través de la memoria visual i el testimoni, ens transporta a la Cuba de l´estiu del 1964. La sèrie fotográfica ha estat inèdita fins el 2009, moment en el qual va sortir a la llum mostrant l´actuació revolucionària en l´educació, la sanitat, la música, el ball, el treball, el comerç o el paper del Che Guevara. L´exposició antológica ha estat a Barcelona, Bilbao, Sao Paolo i, ara, a Olot  a la Sala de l'Àmbit Sant Lluc, del dia 13 fins el 28 de maig.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema