La dansa va celebrar aquest passat dissabte arreu del món el seu Dia Internacional, i Blanes va ser una de les localitats que es va sumar a la festa organitzant una Gala Commemorativa duta a terme per la ballarina i coreògrafa d’origen mataroní establerta a Blanes Carmen Carballo.

L’acte va comptar amb diferents mostres artístiques del grup de ball Miratge, del qual Carballo n’és coreògrafa des de fa un any i mig.

També van participar-hi ballarines de l’Escola Aurea i diversos artistes convidats. Així mateix, es va dur a terme un polsim de poesia a càrrec del grup Miratge de Casa Ardales. L’espectacle va finalitzar amb un número de ball amb música de Michael Jackson on van participar tots els artistes de la gala.

L’esdeveniment formava part d’una de les obligacions que tenen els membres del Consell Internacional de la Dansa (CID) de la UNESCO, que recentment ha escollit Carmen Carballo com un dels seus membres. Actualment a Catalunya hi ha 10 membres del CID, i per formar-ne part cal complir tota una sèrie de requisits.