La Festa del Cinema arrenca avui amb més d'un milió de cinèfils acreditats

Més d'un milió d'espectadors s'han acreditat per poder gaudir de les pel·lícules de la cartellera a 2,90 euros per entrada durant tres dies

08.05.2017 | 13:47
La Festa del Cinema arrenca avui amb més d'un milió de cinèfils acreditats

La dotzena edició de la Festa del Cinema arrenca aquest dilluns, fins al dimecres 10 de maig, amb un total d'1.183.182 espectadors acreditats per gaudir del preu especial de les entrades, 2,90 euros, en més de 350 cinemes d'Espanya, segons informen els organitzadors de l'esdeveniment en un comunicat. Els cinemes de Girona també s'han apuntat a la iniciativa i presenten aquesta cartellera.

La dada, que correspon a les 9:35 hores de dilluns al matí, anirà en augment a mesura que passen les hores durant les tres jornades que dura la Festa, ja que els espectadors es poden seguir acreditant a la pàgina web de l'esdeveniment fins al dimecres, últim dia de la campanya.

Els menors de 14 anys i els majors de 60 no han d'acreditar-se per aquesta iniciativa, ja que podent gaudir del preu especial dels films directament en la taquilla del cinema.

Aquesta edició de primavera de la Festa del Cinema concentrarà 3.022 pantalles de 355 cinemes de tota Espanya en els quals es podrà gaudir de les sessions a un preu especial de 2,90 euros, com ja és habitual en aquesta iniciativa cinèfila.

Després de l'èxit de la Festa del Cinema celebrada a l'octubre de 2013, els organitzadors van prendre la decisió de convertir l'esdeveniment en un semestral, per la qual cosa a l'abril de 2014 es va celebrar la primera edició de primavera marcada per l'èxit d'"Ocho apellidos vascos".

En aquesta primera ocasió, 1,9 milions d'espectadors van visitar les sales de cinema, la xifra més alta aconseguida en dates primaverals.

La Festa del Cinema es va traslladar a maig en l'edició de 2015, aconseguint un total d'1,6 milions d'espectadors aquest any i 1,7 milions en les jornades de 2016. "Los vengadores" i "El libro de la selva" van ser, respectivament, les pel·lícules més taquilleres en 2015 i 2016 durant la Festa del Cinema.

Aquest any, l'honor l'hi disputaran cintes com "La bella y la bestia", "Amar", "El Bar", "El bebè jefazo"/"El nadó en cap", "El jugador de ajedrez", "Éspor tu bien", "Fast and Furious 8", "Ghost in the Shell", "Guardianes de la Galàxia Vol. 2", "John Wick", "Life" o "Els barrufets".

La Festa del Cinema és una iniciativa organitzada per FAPAE, FAPAE, FEDICINE, FECE i ICAA, amb la col·laboració de Fotogrames, Cinerama, Entradas.com, Ticketmaster, 014DS, Discine i Movierecord.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema