El DJ, músic i productor Robert Miles, de 47 anys, un dels exponents de la música electrònica i creador d'un dels temes de més èxit de la música tràngol: 'Children' (inclosa en el seu àlbum Dreamland) va morir aquest dimarts a la tarda a Eivissa. El discjòquei tenia una malaltia, segons han confirmat aquest dimecres fonts de l'organització de l'Ibiza Music Summit.

Miles tenia la seva residència a Eivissa des de feia anys, on va crear l'emissora de ràdio online OpenLab. Actualment es trobava a l'illa per assistir a l'esdeveniment International Music Summit, que se celebra a finals d'aquest mes.

D'aquesta notícia s'han fet ressò no només les xarxes socials, sinó tots els portals relacionats amb la música. Segons el diari 'El Universal', l'italo-suís Roberto Cocina (de nom artístic Robert Miles) moria aquest dimarts a la tarda a Eivissa sense que de moment hagin transcendit les causes.

El DJ va aconseguir la popularitat mundial amb el tema 'Children', del qual va vendre 30.000 còpies i li va valer un disc de platí a Anglaterra i un altre a Alemanya. Es va convertir, a més, en una icona de la música electrònica dels 90.

Miles ha estat un assidu a l'illa. De fet, l'any passat va estar punxant a la discoteca Heart.