Els Rolling Stones actuaran el pròxim 27 de setembre a l'Estadi Olímpic de Barcelona en el marc de la gira europea Stones-No Filter i en el que serà l'únic concert del grup a l'Estat.

Les entrades per poder veure la banda formada Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts i Ronnie Wood es posaran a la venda el pròxim 16 de maig a través de les webs de Doctor Music i Ticketmaster amb uns preus que oscil·laran entre els 86 euros i els 290 euros més despeses de distribució.

Està previst que el grup britànic, que en els darrers mesos ha publicat Blue & Lonesome faci un repàs dels seus clàssics com Gimme Shelter, Paint It Black, Jumpin Jack Flash Tumbling Dice o Brown Sugar, tot i que en cada actuació afegiran temes sorpresa. El concert està produït per Concerts West i Doctor Music.

Els Stones assoliran amb el de Barcelona 41 anys de concerts a l'Estat espanyol.

Quan tothom pensava que el 2014 va ser el comiat de la banda dels escenaris espanyols, les «satàniques majestats» han sorprès els seguidors amb l'anunci d'aquest concert el 27 de setembre a Barcelona, el dècim de tots els que han ofert a l'Estat des del seu debut el 1976.

Enmig d'una tumultuosa revolta, els Rolling van debutar a l'Estat un 11 de juny de 1976 a La Monumental de Barcelona, de la mà del promotor musical Gay Mercader, el mateix escenari en què havien actuat els Beatles una dècada abans.

Una actuació que va suposar l'obertura de l'Estat a gires internacionals de grans grups, que des d'aleshores, després de la mort de Franco, van freqüentar places i estadis de Barcelona, Madrid, Bilbao o Gijón.

Sis anys més tard d'aquell mític concert, Madrid va acollir el primer concert de la banda. Va ser el 7 de juliol de 1982, una jornada d'intensa pluja a l'Estadi Vicente Calderón. La tercera vegada que els Stones van visitar l'Estat va ser el 1990, el 13 i 14 de juny a l'Estadi Olímpic de Barcelona i el 16 i 17 d'aquell mateix mes a l'Estadi Vicente Calderón de Madrid.

El 22 juliol de 1995 els Rolling Stones van actuar a Gijón i, tres anys més tard, van tornar a Màlaga, Vigo i Barcelona. La sisena visita va ser a Santiago de Compostel·la, el 1999, el 2003 van actuar a Bilbao, i el 2007 els concerts es van celebrar a escenaris d'Almeria del Egido, Barcelona, Sant Sebastià i Madrid.