La mezzosoprano gironina Gemma Coma-Alabert oferirà diumenge al Teatre Municipal de Girona un recital líric acompanyada per la soprano Maribel Ortega i per la pianista Marta Pujol.

Aquest espectacle, d'entrada gratuïta, que té com a objectiu apropar tots els públics al gènere en el marc de les Jornades Europees de l'Òpera, està organitzat pel Festival Castell de Peralada i l'Ajuntament de Girona.

Gemma Coma-Alabert, debutarà també aquest estiu al Festival Castell de Peralada, on interpretarà el rol de Suzuki a la nova producció operística del Festival, Madama Butterfly, de G. Puccini. La cantant és l'artista resident de la vigent edició del festival alt-empordanès.

El recital d'aquest diumenge, dia 21 de maig, (19 h) oferirà el següent programa: Cinco canciones negras (Xavier Montsalvatge), cantades per Gemma Coma. Són les cançons Cuba dentro de un piano, Punto de Habanera, Chévere, Canción de cuna para dormir a un negrito i Canto negro.

La gironina també cantarà, individualment o acompanyada per Maribel Ortega, parts de Carmen, de Georges Bizet, i de Madama Butterfly, de PucciniGiaccomo Puccini.

Nascuda en una família de musics a Girona el 1976, Gemma Coma es va formar al Conservatori Isaac Albéniz de Girona i va continuar la formació a diverses ciutats europees.

La temporada 2004-2005 va fer la primera aparició al Gran Teatre del Liceu de Barcelona i al Teatre de Bilbao. L'estiu de 2005 va debutar als Estats Units.

Les entrades gratuïtes es poden adquirir a través del web www.girona.cat/teatremunicipal, a les taquilles del Teatre Municipal i de l'Auditori de Girona i una hora abans de l'inici del recital.