La Fundació Carl Faust va presentar ahir en un acte al Jardí Botànic Marimurtra de Blanes la programació del festival que, des de ja fa 12 anys, organitza.

El cartell dels 4 concerts programats el protagonitzaran l'artista gironí Víctor Branch (5 d'agost), que oferirà un repertori basat en el jazz; The Gospel Viu Choir (12 d'agost), que oferiran el seu darrer espectacle Gsopelizing; Susanna del Saz (18 d'agost), que es reinventa novament amb un tribut a Julio Iglesias; i tancarà el festival Quimi Portet (26 d'agost) i el seu darrer treball Ós Bipolar.

A banda de la pròpia programació, la principal novetat de l'edició d'aquest 2017 és la vinculació de Les Nits de Marimurtra amb Oncolliga Blanes, qui gestionarà el bar de l'entitat. Els beneficis íntegres d'aquest servei aniran destinats a la mateixa entitat.

Les entrades per als concerts ja estan a la venta des d'avui mateix als punts habituals: la taquilla del Jardí Botànic Marimurtra, les floristeries La Camèlia (Blanes, Malgrat i Lloret de Mar) i el web www.nitsmarimurtra.cat. A l'acte hi han participat patrons de la Fundació Carl Faust i l'alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez.