El Doctor Music Festival 2019 ampliarà fins a les 140 ha i tindrà 5 escenaris

26.05.2017 | 09:51
La imatge promocional del festival

L'edició 2019 del Doctor Music Festival té previst ampliar considerablement la seva superfície als prats d'Escalarre, a la Guingueta d'Àneu (Pallars Sobirà), arribarà fins a les 140 hectàrees i comptarà amb 5 escenaris. Així es va saber ahir després que ho avancés TV3 i ho confirmés l'alcalde de la Guingueta, Joan Cervós, una vegada ha finalitzada la reunió entre alcaldes de les Valls d'Àneu, la Diputació de Lleida i representants de la promotora Dr. Music que organitza el festival.

Cervós va dir que encara no se'ls ha desvetllat el nom de cap dels artistes que actuaran en aquesta edició especial del festival però sí que s'han marcat l'objectiu de duplicar el volum d'assistents de les edicions de fa 20 anys, que van ser 30.000. Un mes abans del festival fins a 1.800 persones treballaran in situ al Pallars Sobirà, una «dada positiva» pel volum de negoci que es generarà.

La previsió és que d'aquí a dos anys siguin més de 60.000 els que vagin a les Valls d'Àneu per assistir als concerts. La distribució de zones per tot el recinte del festival tindrà la forma de «3 anells».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema