Els Amics de les Arts han tornat a Girona, i de nou, ho han fet amb un públic entregat. Aquest cop els grans protagonistes han estat els centenars de nens que han omplert el Teatre Municipal de Girona per escoltar els dos concerts que el grup ha fet aquest diumenge, en el marc del festival que ells mateixos organitzen, el Festivalot.

L'actuació, a més, tenia l'al·licient que el repertori de cançons es faria en relació a la tria que els petits havien fet. Així, han engegat amb 'Les coses' un dels èxits de l'últim disc de la banda 'Un estrany poder' i, a partir d'aquell moment, han seguit l'ordre que els petits han escollit amb els seus vots abans d'entrar al Teatre.

No han faltat però, els grans èxits de la banda, i de fet, els quatre músics han fet broma en algun moment amb els pares, en referència a que algunes cançons els nens havien estat induïts a votar-les pels seus pares.

Tot plegat en un Festivalot que tanca una nova edició en la que ha destacat l'afluència massiva de públic en tots els concerts. De fet, l'objectiu del festival és la música en família i que grans i petits gaudeixin dels concerts. El resultat ha generat més públic al carrer, sobretot perquè els espectacles es fan entre el matí i la tarda. Entre els més visitats, Els Amics de les Arts a banda, han estat el de Dàmaris Gelabert de dissabte, Beth, o el Quartet Mèlt.

També han destacat els concerts gratuïts que s'han fet a la Plaça del Pallol i que han reunit un bon nombre d'espectadors. Entre els artistes més rellevants que han passat per l'escenari destaquen Carles Belda i Joan Garriga, Animal o El petit de cal Eril.