La companyia gironina Estat Particular torna a representar aquest cap de setmana el seu primer espectacle, 'Pensió Edèn' a la Sala La Planeta. L'actor i clown Pep Vila és el creador i director d´aquest espectacle que Estat Particular coprodueix conjuntament amb Mithistòrima Produccions / Sala La Planeta. L'obra s'exhibirà a La Planeta divendres (21 h), dissabte (21 h) i diumenge (18 h)

Sortegem sis entades dobles, dues per cada dia que es representa. Per optar al premi només has de deixar les teves dades en el formulari que trobaràs al final d'aquesta informació. Podeu participar en aquesta promoció fins divendres a les 10 del matí, quan farem el sorteig entre tots els participants.

'Pensió Edèn' és una divertida i alhora transcendental comèdia dramàtica. «He intentat treballar amb dos pols oposats, des de la tragèdia a la comèdia», declara Pep Vila, actor de clown que ha creat escola, autor i director de l'obra. 'Pensió Edèn' és un treball de clown, de pallasso sense nas vermell ni referències al circ tradicional, en clau molt contemporània. L'acció se situa en una pensió que havia conegut temps millors.