L'escola universitÓria ERAM de Girona disposarÓ d'un laboratori fotogrÓfic

31.05.2017 | 09:55
Treball de digitalitzaciˇ.

L'escola universitària ERAM disposarà de l'equipament necessari per a la creació d'un laboratori fotogràfic gràcies a un acord amb la Diputació de Girona, que veurà a canvi com aquest centre digitalitza alguns dels seus fons d'imatge conservats a l'INESPAI.

Aquest últim procés, que es durà a terme amb una càmera Phase One 645, que permet digitalitzar qualsevol original amb una alta qualitat i eficiència, serà desenvolupat per alumnes de l'ERAM.

El vicepresident de la Diputació de Girona, Albert Piñeira, va destacar ahir durant la presentació del conveni que aquest conjuga «dues necessitats com són estimular el talent i generar oportunitats de treball».

El conveni de col·laboració entre la Diputació de Girona i l'escola ERAM té per objectiu millorar l'equipament tècnic del centre i la formació dels alumnes del centre de fotografia.

El document preveu que la Diputació cedeixi l'equipament fotogràfic necessari per a la creació del laboratori de fotografia. Els alumnes de l'escola, per la seva banda, s'encarregaran de la digitalització d'alguns fons fotogràfics dipositats a INSPAI, el centre d'imatge de l'ens provincial.

El director del centre, Miquel Bisbe, va remarcar que fa anys que ambdues entitats col·laboren i que el conveni permetrà que els estudiants puguin desenvolupar projectes que fins ara no podien realitzar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

á
Enllašos recomanats: Premis cinema