El top model internacional Larry Paul Scott, imatge durant una dècada de perfum Acqua di Gió, de Giorgio Armani, exposa en exclusiva la seva obra com a fotògraf a partir d'aquest dissabte, a les 7 de la tarda, al centre cultural Les Bernardes de Salt.

El fotògraf i model nord-americà, nascut a Washington i que treballa entre Nova York, Milà i París, serà present avui a Salt per presentar en primícia l'obra inèdita Microvisions in a Macroworld. Seeing within the Gaps, que es podrà visitar fins al 28 de juliol.

La seva passió per la fotografia l'ha portat a conrear tot tipus de gèneres i a oferir una mirada inèdita des de l'interior dels rodatges i platós quan el fotografiaven primeres figures mundials com Karl Lagerfeld, Herb Ritts, Giovanni Gastel o Nick Knight

Amb una important carrera com a top model en la moda internacional, Scott mostra els resultats d'una prolífica recerca visual que, com a autor, ha desenvolupat darrere la càmera.

L'artista conrea tots els gèneres fotogràfics: retrat, paisatge, fotografia abstracta, i demostra una notable singularitat plàstica i especulativa dins el corrent de l' street photography o fotografia urbana.

Si el marge és el lloc més indicat en el qual, i des del qual, percebre el present, la mirada poètica de Larry Paul Scott se situa als marges d'una mirada convencional, creant imatges que oscil·len, com els passatges i les escletxes, entre la realitat i la imaginació.

Des dels confins sospesos entre el formal i l'abstracte, les fotografies d'aquest artista són presències visuals d'una bellesa atemporal, dotades de fascinació: representen quelcom d'ambigu i inesperat, en el sentit que un lloc, un cos o una mirada.