Després de rebre la prestigiosa Estrella de Oro a l'excel·lència professional, Carles Lama & Sofia Cabruja van recollir divendres passat a Madrid un altre premi en referència a la seva brillant i consolidada trajectòria. Aquest cop es tracta de la Medalla Europea al Mèrit en el Treball que atorga l'Associació Europea d'Economia i Competitivitat, presidida per Myriam de la Sierra y Urquijo.

La medalla rebuda pels gironins és un reconeixement als 30 anys de trajectòria com a «Carles & Sofia piano duo», duet de piano a quatre mans. La Medalla Europea al Mèrit en el Treball reconeix, premia i celebra l'èxit de les empreses o persones en l'àmbit nacional o europeu.

Carles & Sofia, que van rebre el premi de mans de Myriam de la Sierra en el transcurs d'un acte celebrat a Madrid a l'Hotel NH Collection Eurobuilding, van mostrar-se molt satisfets amb aquest guardó. «Estem molt contents i honorats de rebre un altre premi en tan poc temps», van manifestar els pianistes a la sortida de l'acte. «És una injecció d'energia positiva per continuar treballant amb aquesta intensitat durant molts anys més. Estem molt agraïts i emocionats, no esperàvem un reconeixement com aquest després d'acabar de rebre'n un altre», van recalcar Lama i Cabruja, que actualment estan editant un nou CD.