El grup 4Gami va ser l'encarregat d'encetar les actuacions musicals que es faran durant tot l'estiu al santuari del Vilar (Blanes). Per segon any consecutiu, l'esdeveniment està organitzat per l'Obreria del Vilar, que ha recuperat la tradició de fer concerts al porxo blanc del santuari.

Unes vuitanta persones van assistir a aquesta sessió musical, que va començar amb un petit refrigeri a base de pa amb tomàquet i pernil, acompanyat amb cava. Aleshores, el públic va poder gaudir de l'íntim concert que els van oferir els quatre joves gironins.

4Gami va oferir un espectacle a cappella -sense cap acompanyament instrumental- amb cançons d'estils ben diferents. Així doncs, es van poder sentir havaneres com Lola la Tavernera, El canó de Palamós o algunes de més clàssiques com Laudate Dominum (amb la qual es van presentar al concurs d' Oh Happy Day). A més, també van interpretar les conegudes cançons dels anys 60: Mr Sandman (que van popularitzar The Chordettes) i Barbara Anne (dels Beach Boys).

L'esdeveniment compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Blanes, el Rotary Club de Blanes Costa Brava Sud i alguns establiments del poble.