La fotògrafa de dansa Francette Levieux presenta un recull de fotografies inèdites, en col·laboració amb Richard Perrron, de la companyia suïssa Béjart Ballet Lausanne, que actua enguany al Festival de Peralada, en l'exposició Béjart fête Maurice.

La mostra es pot visitar al Jardí del Palau Robert de Barcelona a partir de dimarts i fins al 2 de juliol i als Jardins del Castell de Peralada del 6 de juliol al 18 d'agost.

Amb aquesta exposició, el Festival de Peralada ha volgut retre homenatge a la companyia Béjart Ballet Lausanne pel 30 aniversari de la seva formació com a companyia i pels deu anys de la mort del coreògraf Maurice Béjart i de la direcció artística de Gil Roman.

El Béjart Ballet Lausanne, companyia que manté viu el llegat del seu mestre, inaugurarà el 6 de juliol el Festival de Peralada amb l'espectacle creat per homenatjar el seu mestre Maurice Béjart, posant un cop més de manifest la seva passió per la dansa. D'altra banda, ha arribat al Palau Robert la mostra itinerant de l'agència EFE Dali, breaking news.