El músic i compositor Cris Juanico presenta un disc recopilatori amb una tria dels principals temes de la seva discografia, de les col·laboracions que ha fet amb altres formacions i d'aquelles cançons més representatives «del seu imaginari».

Tretze cançons desordenades + 13 peces retrobades surt a la venda aquest divendres i són dos àlbums amb 13 cançons cadascun. El primer és un recull de temes tant de Juanico en solitari com en grup i el segon és una tria de «rareses», alguna peça inèdita i de col·laboracions amb altres formacions.

«Jo buscava fer un nou cd perquè crec que encara he de fer el millor disc, però he acabat fent aquesta recopilació. Fer la tria ha estat complicat perquè revises moltes coses», ha assegurat el músic gironí d'adopció nascut a Menorca. «No canviaria res del que he fet perquè som com som gràcies al que hem fet», ha concretat.

El cantautor està treballant en un nou projecte que podria presentar-se la primavera de 2018. Es tracta d'un treball que reflectirà la visió del món de Cris Juanico i la seva manera d'entendre'l.

Per l'artista fer aquest recopilatori ha estat una «capbussada» i reconeix que ha estat complicat perquè «la memòria és fràgil» i al llarg dels anys ha fet moltes col·laboracions.

«He establert un criteri perquè en el disc s'hi pugui veure una representació general de tot allò que he fet». Així en aquest compacte s'hi podrà trobar des de temes de l'etapa de Ja t'ho diré i Menaix a Truà fins a altres cançons de la trajectòria de Juanico.

La gira de presentació comptarà amb un quartet de rock que interpretarà els temes que encaixin amb aquest format musical. Els concerts començaran el 29 de juny a Palma de Mallorca i fins a mitjans de juliol continuarà a Roda de Ter, Sils, Teià i Palamós. La resta de l'estiu visitarà altres municipis de les Illes Balears i del Principat.