Les Anxovetes publiquen el seu segon disc, «En sal»

El grup d'havaneres ha gravat cançons basades en havaneres clàssiques, alguna sardana i un tema propi

20.06.2017 | 06:59
Les Anxovetes publiquen el seu segon disc, «En sal»

A les portes de la seva quarta temporada dalt dels escenaris, el grup gironí d´havaneres cantades íntegrament en femení Les Anxovetes publica el seu segon treball d´estudi, "En sal", un disc compost per clàssics de l´havanera i la cançó popular, dues sardanes i una composició pròpia.

A "En sal", les veus de Montse Ferrermoner (veus aguda i mitja), Marta Pérez (veus aguda i mitja) i Tona Gafarot (veu greu) s´acompanyen dels instruments dels dos seitons: el guitarrista Salva Gallego i el contrabaixista Xevi Pasqual.

En aquest segon disc, gravat als Estudis 44.1 d´Aiguaviva, Les Anxovetes presenten cançons populars com "Salió de Jamaica" -que interpreten amb un aire molt renovat-, "Oh, quina tristor!" -cançó popular reconvertida a sardana pel grup Germà negre- o "Rosina" -peça que van escollir per fer el seu segon vídeo de música en directe, filmat sobre un espigó d´una platja de Sant Martí d´Empúries.

També s´hi troben peces conegudes, com "Vestida de nit" -de Càstor Pérez i Glòria Cruz-, "El meu avi" -del mestre Josep Lluís Ortega i Monasterio-, o "La gavina" -Frederic Sirés.

Completen el repertori del disc les havaneres "El capità" -cançó de Carles Casanovas i Antoni Mas-, "La rosa del port" -també del mestre Ortega Monasterio-, "Els degotalls" -sardana dedicada a Montserrat-, i, seguint la dinàmica del seu primer disc, també hi presenten un tema propi: "El viatge", compost per Marta Pérez, que parla del viatge imaginari que hom pot fer quan, des de la sorra de la platja o des d´un espigó, contempla el mar, amb ganes de llançar-s´hi.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema