La sala d'actes de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona va acollir ahir al vespre l'acte d'entrega de la 22a Edició del Premis Patronat Projectes final de carrera, que atorga 34.150 ? en diferents premis i beques als alumnes amb més talent del centre. L'acte va tenir lloc en una sala d'actes amb més de 200 assistents, majoritàriament empresaris, professorat i estudiants, que van voler acompanyar els premiats i escoltar la conferència La Catalunya industrial, pronunciada per l'expresident de la Generalitat de Catalunya Artur Mas.

Com en les anteriors edicions, els premis tenen per objectiu reconèixer els millors projectes de fi de grau de cada titulació de la Politècnica. Cadascun del premis té una dotació de 600 euros. Paral·lelament en les darreres edicions, s'ofereix un premi únic, dotat també amb 600 euros, al projecte amb més alt grau d'aplicabilitat pràctica entre els presentats.

El Jurat estarà constituït pels membres del Consell Executiu del Patronat i compta sempre amb l'assessorament de tècnics especialitzats de reconeguda vàlua. Durant l'acte es van entregar dues beques Josep Maria Ginés i Pous, dotades amb 14.000 ? cada una per cursar estudis de postgrau als millors estudiants de la Politècnica. L'acte va comptar amb la presència de diferents representants del món institucional, educatiu i empresarial.