«Incerta glòria» és la primera pel·lícula en català a Netflix

?El film ja es troba a la plataforma internacional però encara no per a Espanya, Andorra i França

18.07.2017 | 00:14
Núria Prims és Carlana.

Incerta glòria, film dirigit per Agustí Villaronga basat en la novel·la de Joan Sales, està disponible a la plataforma en línia Netflix arreu del món des d'aquest dilluns. La pel·lícula, coproduïda per TV3, és la primera rodada en català adquirida per la companyia. Netflix té prop de 100 milions d'usuaris.

El film es va estrenar el 17 de març a sales de cinema, sortirà en DVD i Blu-ray aquest dimecres i estarà disponible a Netflix en versió original catalana subtitulada arreu del món, amb l'excepció d'Espanya, Andorra i França.

A Espanya hi arribarà el 2018 per pactes amb televisions. Mentrestant es podrà veure a Movistar+.

Tal com va explicar en la presentació Agustí Villaronga, director del film, Incerta glòria és una pel·lícula que té la guerra «present allà com una espècie de falca, una cosa que s'introdueix a la vida de les persones i canvia el seu destí. En aquest cas concret està molt dirigit cap a la gent jove, la gent que està obrint les seves il·lusions per començar a viure».

Són les passions, els amors, les traïcions i els desitjos de venjança dels joves protagonistes els que mouen una història plena de clarobscurs.

Villaronga passa pel seu sedàs una novel·la cabdal de la literatura catalana, la de l'escriptor Joan Sales, i amb to fosc col·loca al centre de la història el personatge de la Carlana, que encarna Núria Prims. «Vaig voler deixar la professió i que l'Agustí m'hagi trucat al cap de tants anys, era un dels meus somnis personals», va dir l'actriu.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema