Xavier Theros i Rafel Nadal passaran pel Punt de Lectura d'Agullana

18.07.2017 | 00:14

Els escriptors Xavier Theros, guanyador del Premi Josep Pla 2017 amb la novel·la La fada negra, i Rafel Nadal, supervendes amb la seva darrera novel·la, La senyora Stendhal, són dos de la llista d'autors que passaran pel cicle Punt de Lectura d'Agullana, que per setè any consecutiu es farà als jardins de la societat La Concòrdia de la vila empordanesa.

En aquesta ocasió les sessions seran els divendres o els dissabtes de la darrera setmana de juliol, tres setmanes d'agost i les dues primeres setmanes de setembre. L'horari de les conferències serà a 2/4 de 8h i les tres darreres a les 7h del vespre. Xavier Theros serà el protagonista del dissabte 29 de juliol i Rafel Nadal, del divendres 11 d'agost.

A més dels escriptors esmentats, completen aquest programa sobre literatura contemporània coordinat per Enric Tubert els autors següents: Imma Tubella (19 d'agost), que parlarà sobre la seva primera novel·la, Un secret de l'Empordà; Sílvia Soler (25 d'agost), per debatre sobre el tema de l'amistat i la passió per l'art, a propòsit de la seva novel·la Els vells amics, en un acte especial que tindrà per escenari el Mas Perxés.


Cirici i Santaeulàlia

A més, completen el cartell David Cirici (1 de setembre), el qual portarà la reflexió sobre el tema dels refugiats, tema entorn del qual gira la seva darrera novel·la El setè àngel, guanyadora del Premi Sant Jordi 2016, i Josep N Santaeulàlia (8 de setembre), que parlarà sobre la seva darrera novel·la, La sorra vermella, on l'escriptor de Banyoles aborda el fet d'escriure i publicar en català.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema