El cantant Quico Pi de la Serra obrirà el 5 d'agost el petit festival de la vila de Campelles amb el seu espectacle Dues Tasses, un concert de presentació del 22è disc de la seva carrera, amb noves cançons i temes instrumentals.

Campelles Emociona, organitzat per l'Ajuntament i l'actor Jordi Coromina, tindrà també «teatre d'alçada» amb espectacles com La vaca que canta, de Poca Cosa Teatre, el 6 d'agost, o l'hilarant Relat Autopictogràfic de Cesc Casanovas ( Polònia), el 12 d'agost.

Ernest Villegas presentarà l'endemà, 13 d'agost, Un obús al cor, on l'actor promet parlar de la veritat de la vida i l'avidesa de la mort.

Fado amb Névoa

La cançó tornarà el dissabte 19 d'agost amb El meu fado, a càrrec de Névoa, que revisarà clàssics del gènere portuguès així com una selecció del seu repertori particular. L'espectacle neix d'un encàrrec del festival Calles de Fado de Santa Cruz de Tenerife.

Finalment, un dels grans actors còmics, Marcel Tomàs, presentarà el seu espectacle d'humor total Hotot el dissabte 26 d'agost.