L'estudi Warner Bros ha confirmat de manera oficial, i durant la seva presentació en la Comic-Con de Sant Diego, que 'Wonder Woman' tindrà una seqüela. La companyia ha inclòs aquesta nova pel·lícula en un petit muntatge de vídeo en què també ha avançat, tot i que sense imatges d'escenes, altres projectes futurs de l'univers cinematogràfic de DC Comics ja anunciats, com 'Batman', 'Lliga de la justícia: paradoxa del temps','Justice League Dark' i 'Bat Girl'.

Gal Gadot, l'estrella de 'Wonder Woman', ha participat en l'acte en la Comic-Con al costat dels seus companys de 'Lliga de la justícia', el film que s'estrenarà el proper 17 de novembre i que reunirà la superheroïna amb altres figures dels còmics com Batman (Ben Affleck), Aquaman (Jason Momoa), Flash (Ezra Miller) i Cyborg (Ray Fisher).

"Wonder Woman" va desembarcar als cinemes el passat juny, sota la direcció de Patty Jenkins, i fins a la data s'ha convertit en un dels èxits de l'any amb una recaptació mundial que ascendeix a 771 milions de dòlars, segons les dades del portal especialitzat Box Office Mojo.

Aquesta cinta explica l'origen de Wonder Woman des que era coneguda com Diana, princesa de les Amazones, fins que es creua amb un pilot (Chris Pine) que li descobreix el conflicte bèl·lic que està tenint lloc al planeta, de manera que la superheroïna decideix lluitar amb el bàndol aliat en la II Guerra Mundial.

Degut al fenomenal resultat comercial de "Wonder Woman", la primera pel·lícula que ha comptat amb una dona com a protagonista dins de la recent moda de films sobre superherois, es donava per fet que tindria una seqüela per a la qual, de nou, sona com a possible realitzadora Patty Jenkins.