Diferents ballarins gironins professionals ballaran units els pròxims 27 i 28 de juliol (20.00 h) al Teatre de Bescanó amb la voluntat de recaptar fons per a la Teatre de Bescanó Fundació Oncolliga Girona.

El resultat d'aquesta iniciativa, impulsada pel ballarí David Rodríguez, és una gala benèfica de dansa amb un ampli ventall d'estils que van des del ballet clàssic fins a la dansa del ventre, passant pels balls de saló.

A més de Rodríguez, a la gala hi participaran els ballarins Marc Balló, Antonio Izquierdo, Tess Buck, Chantal Soler, Pere Planas, Virginia Joëlle López, Andrea Fernández i Marià Huguet.

Tots ells han treballat o estan treballant actualment en companyies nacionals i internacionals de renom com l'Hamburg Ballet, la Gauthier Dance (Stuttgart) i l'Òpera Nova Bydgoszcz (Polònia) i actuaran acompanyats d'altres ballarins de les seves respectives companyies.

La gala serà presentada per l'actor i dramaturg Martí Peraferrer i comptarà també amb la presència de l'Esbart Fontcoberta de Banyoles com a grup folklòric convidat.

Les entrades es poden adquirir de manera anticipada a través de la web del Teatre de Bescanó (13 euros) o a taquilla (15 euros).