El començament: Tot va començar fa cinc anys, durant un aniversari que van celebrar amb el que després seria el seu productor, el cantant de Tenerife Iván Troyano. Adexe, que encara tenia set anys, de cop i volta es puja a una taula a cantar i ballar, i la seva desimboltura va conquistar a tots, especialment a Troyano, qui va pensar a gravar una cançó, 'Soy el único'. La cançó va tenir moltes reproduccions a YouTube i Iván va decidir compondre un altre tema per Adexe, 'Tu ilusión'. Després s'uniria el seu germà Nauzet, dos anys més gran que ell.

Primer concert: El 13 de març de 2016 van oferir el seu primer concert a Canàries. La cita va tenir lloc al municipi de Telde, a Gran Canària, on van rebre una acollida que mai se'ls havia passat per la ment. Diverses desenes de joves seguidors van esperar als cantants a l'aeroport grancanari. I, a partir d'aquí, va començar la bogeria.

Les xifres d'aquests nanossón marejants. Només el vídeo del tema 'Andas en mi cabeza' ha estat visualitzat més de 326 milions de vegades; el de 'Hasta el alba', més de 200 milions de vegades, i el de 'Tú y yo', més de 127 milions, unes dades només a l'abast de les estrelles més importants de la música internacional. En total, els seus vídeos de temes de reguetón i ritmes llatins superen els 1.500 milions de visites, una cosa increïble.

Un locutor de l'emissora Digital 102.9 de Monterrey, Mèxic, va assegurar en una entrevista que els van fer dilluns que ni Maluma haviaq congregat tanta gent a l'aeroport. "És que només els Tigres [club de futbol mexicà] tenen aquestes rebudes", va assenyalar el locutor. "Estem encantats d'estar aquí", va dir en aquesta entrevista amb desimboltura Nau, de 14 anys, que va voler agrair "l'afecte" dels mexicans. "Vull donar les gràcies a tota la gent que ens ha rebut a tot arreu. Ens emociona molt i ens anima a seguir treballant dur", afegeix. Però per desimboltura, el del més petit, Adexe, de 12 anyets. "¿Noies? Jo només penso en els meus amics", assegura amb gest de seguretat.