Joan Colomo, Pavvla, Enric Montefusco i Mazoni. Aquests són els quatre artistes catalans que conformen el cartell de la tercera edició del Barretina Festival de Rupià, que se celebrarà cada dilluns d'agost. Un festival de música que va començar a despuntar fa dos estius, el 2015, naixent com un esdeveniment de referència a la zona per la seva aposta pels concerts de petit format, a l'aire lliure i gratuïts.

Amb la intenció de defugir, un cop més, les aglomeracions dels caps de setmana d'estiu a la majoria dels municipis del Baix Empordà, i per extensió, de les comarques gironines, les actuacions tindran lloc els dilluns 7, 14, 21 i 28 d'agost i seran totalment gratuïtes. A més a més, i fent una clara aposta per la música catalana amb més projecció del moment, cada concert està pensat per oferir la versió més íntima i singular dels artistes, segons ha indicat l'organització, mitjançant una nota de premsa.

Després de tres anys de projecció ascendent, en què el gran nombre i la bona acollida del públic han estat clau per a un esdeveniment de nova creació, el festival de música de la localitat baix-empordanesa fa un salt de qualitat programant actuacions d'artistes de gran repercussió en l'escena musical, combinant veterania amb joventut.

El carisma de Joan Colomo serà l'encarregat d'inaugurar el festival el proper 7 d'agost, seguit de Pavvla, que actuarà el dilluns 14, i qui és considerada com una de les cantants amb més projecció de l'escena catalana i nacional del moment. El dilluns 21 d'agost serà el torn d'Enric Montefusco, que arriba per presentar el seu debut en solitari, després d'abandonar la banda Standstill fa un parell d'any. El bisbalenc Mazoni serà enguany l'encarregat de tancar el festival tot presentant el seu últim treball d'estudi, Carn, ós i tot inclòs. El Barretina festival està organitzat per l'Ajuntament de Rupià.